Vilken härlig dag! =]

Yay! I dubbel bemärkelse. Dagen bjöd på två riktiga löpgodbitar! Först lyckades jag bli en av de 800 som ska springa nästa års Axa FjällmaratonJag var lite smånervös och fick ringa supporten då jag fick ett mail om att min betalning inte hade kommit fram, men de lovade mig att jag hade min plats och någon timme senare dök det upp ett mail med kvittot på anmälan. Fram tills dess var jag lite smånervös kan jag lugnt erkänna. Så nästa år är jag en av de som kutar loss från startfållan som man kan se i filmen nedan.

Sen på kvällen kom nästa fina formbesked. Trots att jag inte tränat specifikt inför det, då fokus ligger på Mullsjö X-trail Halvmara, samt att loppet är på asfalt vilket jag knappt springer så lyckades jag springa milen på 39.54 på Blodomloppet JönköpingFörra året sprang jag på 42.57 och målet nu var att springa under 41 minuter. Så under 40 kändes kanon! Kom på 74:e plats totalt av 1177 startande vilket också kändes riktigt bra. Låg nog på ca plats 150 förra året. Härligt!

Nu ska det firas med kaffe, Twix och film. Trots att jag dessutom laddat med både tårta och kaka på jobbet. Det är jag värd! =]

1 tanke på “Vilken härlig dag! =]

  1. Pingback: Upptrampade stigar | Trailupptechlöparen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s